What we do

Achter de schermen en verder

services and solutions

Een kleine greep..

Sustainable Strategy Support

Samen met u ontwikkelen we dé strategie die uw organisatie helpt over de route naar nieuw economisch denken binnen duurzaamheid en circulariteit.

Circular Economy Empowerment

Workshops, dialoog, training. Wij helpen u en uw organisatie de kennis en blauwdruk te ontwikkelen om een circulaire organisatie te worden.

Stakeholder Management

Transparantie en stakeholder dialogen zijn absoluut cruciaal in duurzaamheid. Met onze interdisciplinaire achtergrond brengen we mensen uit verschillende disciplines op dezelfde golflengte.

Analysis

Met een gereedschapskist vol analyseren we uw product, proces, of uw hele organisatie. Life Cycle Assessment, Ecological Footprints, samen met u bekijken we wat u nodig heeft.

Stikstof onderzoek

Stikstofberekenen.nl is onderdeel van de Hedgehog Company. Met deze service ondersteunen we een ieder in de huidige stikstofcrisis met op maat gemaakte trajecten.

MVO Register

Ondersteuning in het meten en reporten van uw MVO, en inschrijving in het MVO register. Wij zijn officieel partner van de stichting MVO register.

How we do it

Uiteindelijk valt op een site niet te beschrijven hoe onze samenwerking eruit komt te zien. We kennen u en uw bedrijf nog niet, en de kans is erg groot dat u zelf ook nog niet precies weet wat u wilt. Graag drinken we even een bakkie met u.

Contact & Coffee

Wij willen u leren kennen. Het bouwen van een relatie creëert vertrouwen, de fundering voor een succesvol verhaal. En wat is nu beter dan een lekker bakje zwart goud om dit te beginnen?

Explore & Agree

Met deze eerste gesprekken en uw dromen als basis, gaan wij potentiële soorten van afspraken verkennen. Een kort project of een lange-termijn samenwerking? Maandelijks 'abonnement', uur tarief, of factuur? Samen met u bepalen we onze overeenkomst.

hedgehog company

"Samen zetten we de wereld op z'n kop."

Wie ging u voor..

Wilt u uw business verduurzamen?