Tarcise Interieur

Een CO2-voetafdruk als basis voor een aantal reductiemaatregelen zodat de CO2-emissies in 2030 netto nul zijn!

CO2 voetafdruk

Tarcise adviseert over alle facetten en kan verschillende wensen, ideeën en voorkeuren vertalen naar een stijlvol en passend interieur. Als je een nieuwe woning gaat betrekken, een pand laat bouwen, of een bestaande woning opnieuw wilt inrichten.

Deze CO2-voetafdruk vormt de basis voor een CO2-
emissie reductie plan én een CO2-compensatie van het benchmark jaar 2019. Het rapport begint met deze CO2-voetafdruk. Vervolgens is deze voetafdruk vertaald in een CO2-compensatie uitgevoerd bij de Fair Climate Fund. Tot slot zijn reductiemaatregelen aanbevolen waarmee CO2-neutraal geopereerd kan worden in 2030, zoals het plaatsen van twintig zonnepalen op het dak van de showroom. 

Dit rapport is onderdeel van de ROADMAP2030 van Hedgehog Company. Het doel van de ROADMAP2030 is een klimaatneutrale bedrijfsvoering in 2030

Bekijk hier het rapport

Klik op de afbeelding om het pdf bestand te openen.

Wil je meer weten over ons werk? Neem contact op

Duurzame:  Een ontzettend breed begrip wat vaak onvolledig of onjuist wordt gebruikt. Voor ons de meest gangbare en complete definitie is die opgesteld in het Brundtland-rapport; Our Common Future uit 1987. 

Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling waarbij de huidige wereldbevolking in haar behoeften voorziet zonder de komende generaties te beperken om in hun behoeften te voorzien. NOTE: Dit gaat dus eigenlijk in tegen ons eigen gebruik van de term hier? De definitie is omvattend, het gaat over de gehele afdruk van de huidige generatie, niet alleen de CO2.