Projects

Take a coffee and read all about it

Energiehotel Ede

Samen met de Noordereng groep hebben we een modulair bouwproces bedacht voor hun nieuwe hotel. Dit duurzame proces verminderd de uitstoot van o.a. stikstof en CO2, verminderd afval, en verkort de bouwperiode.

Demar Stikstof Training

DeMar, specialist in houtbouw, heeft ons gevraagd om werknemers te trainen omtrent de stikstofcrisis. We hebben een training gegeven en middels een interactief programma de competentie van het bedrijf blood gelegd in de toegevoegde waarde die zij kunnen bieden in stikstof-arme en duurzame bouw.

Leger des Heils

Samen met enkele partners hebben we gekeken hoe het kledinginzameling en -sortering proces kan worden verbeterd. Hierdoor krijgen de hergebruik en recycling ratios een flinke boost.

Amsterdam Economic Board

Samen met onze partners van CIRCL8 hebben we voor de AEB een aantal stakeholder workshops georganiseerd. Het doel van de workshops was om inzicht te krijgen verschillende scenario's om van een lineair product naar een meer circulaire oplossing te komen omtrent kleding en circulaire stadsinrichting.

Uw project hier?!

Geef eens een belletje!

Uithoornlijn

De gemeente Amsterdam had een nieuwe tramlijn gepland tussen Amstelveen en Uithoorn. Door de stikstofcrisis kwam het project in nood. In opdracht van de gemeente en ARCADIS hebben we een stikstof-arme bouwplaats berekend en samen met hen ingepland.


Aan de slag met uw duurzaamheid?