Projecten

Door onze verschillende services zijn wij betrokken bij een hoop projecten. Van zonneparken tot de verduurzaming van bedrijven.  Op deze pagina een kleine greep uit onze projecten. Blijf op de hoogte van Hedgehog Company via onze LinkedIn pagina’s!  

Amsterdam Economic Board

Samen met onze partners van CIRCL8 hebben we voor de AEB een aantal stakeholder workshops georganiseerd. Het doel van de workshops was om inzicht te krijgen verschillende scenario's om van een lineair product naar een meer circulaire oplossing te komen omtrent kleding en circulaire stadsinrichting.

Uw project hier?!

Geef eens een belletje!

 © All Rights Reserved 2020

Duurzame:  Een ontzettend breed begrip wat vaak onvolledig of onjuist wordt gebruikt. Voor ons de meest gangbare en complete definitie is die opgesteld in het Brundtland-rapport; Our Common Future uit 1987. 

Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling waarbij de huidige wereldbevolking in haar behoeften voorziet zonder de komende generaties te beperken om in hun behoeften te voorzien. NOTE: Dit gaat dus eigenlijk in tegen ons eigen gebruik van de term hier? De definitie is omvattend, het gaat over de gehele afdruk van de huidige generatie, niet alleen de CO2.