Projecten

Hieronder een kleine greep uit onze projecten. 

Energiehotel Ede

Samen met de Noordereng groep hebben we een modulair bouwproces bedacht voor hun nieuwe hotel. Dit duurzame proces vermindert de uitstoot van o.a. stikstof en CO2, verminderd afval, en verkort de bouwperiode.

Demar Stikstof Training

DeMar, specialist in houtbouw, heeft ons gevraagd om werknemers te trainen omtrent de stikstofcrisis. We hebben een training gegeven en middels een interactief programma de competentie van het bedrijf blood gelegd in de toegevoegde waarde die zij kunnen bieden in stikstof-arme en duurzame bouw.

Leger des Heils

Samen met enkele partners hebben we gekeken hoe het kledinginzameling en -sortering proces kan worden verbeterd. Hierdoor krijgen de hergebruik en recycling ratios een flinke boost.

Amsterdam Economic Board

Samen met onze partners van CIRCL8 hebben we voor de AEB een aantal stakeholder workshops georganiseerd. Het doel van de workshops was om inzicht te krijgen verschillende scenario's om van een lineair product naar een meer circulaire oplossing te komen omtrent kleding en circulaire stadsinrichting.

Uw project hier?!

Geef eens een belletje!

Duurzame:  Een ontzettend breed begrip wat vaak onvolledig of onjuist wordt gebruikt. Voor ons de meest gangbare en complete definitie is die opgesteld in het Brundtland-rapport; Our Common Future uit 1987. 

Duurzame ontwikkeling is een ontwikkeling waarbij de huidige wereldbevolking in haar behoeften voorziet zonder de komende generaties te beperken om in hun behoeften te voorzien. NOTE: Dit gaat dus eigenlijk in tegen ons eigen gebruik van de term hier? De definitie is omvattend, het gaat over de gehele afdruk van de huidige generatie, niet alleen de CO2.