MVO-Register

Create impact by doing.
Het doel van CO2-Compensatie

Doel

Het MVO-Register stimuleert Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Samenwerking

Een locatiebezoek en een traject van 3-5 maanden.

Berekenen van CO2-Compensatie

Registratie

Een officiële registratie in het MVO-Register.

Aan de slag met CO2-Compensatie

Start

Met een vrijblijvende offerte!

Wat is een MVO-Registratie?

Het MVO-register is een Nederlandse stichting die als doel heeft het stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, of MVO. Wij zijn officieel partner van het MVO-register. Dit betekent dat wij voor jouw organisatie MVO rapporten maken middels de tools van het MVO-register. Vervolgens melden we je organisatie aan, wordt de aanmelding en het rapport geverifieerd en kom je in het register te staan. Met het MVO-register kunnen inkopers gemakkelijk aanbieders vergelijken op hun MVO score.

Waarom?

Het mooie aan het MVO-register is de uniformiteit in score tussen verschillende bedrijven. Hierdoor kunnen organisaties over dezelfde categorieën en meetwaardes, berekend middels dezelfde methodes,met elkaar vergeleken worden. Dit creëert een duidelijk overzicht waarin het MVO van alle geregistreerde bedrijven overzichtelijk met elkaar vergeleken kan worden. 

Stichting MVO-Register
Bekijk hier de website van Stichting MVO-Register.

Projecten

Finish Profiles Group

01

Finish Profiles Group gaat op weg naar CO2-neutraal in 2030 met onze ROADMAP 2030 service. Naast het leveren van bouwmaterialen, produceert, levert en bouwt Finish Profiles Group ook zelfbouwloodsen, bedrijfshallen en utiliteitsgebouwen. Onze ROADMAP creëert een overzicht van de maatregelen die we de komende jaren gaan nemen om het bedrijf CO2-neutraal te laten opereren in 2030.

Energiehotel Ede

02

Samen met de Noordereng Groep hebben wij een stikstofarm en modulair bouwproces ontwikkeld om het Energiehotel naast Natura-2000 gebied de Veluwe te kunnen realiseren.

HoogHout aan de Zaan

03

In samenwerking met DP6 Architectuurstudio en Noordereng Groep hebben wij in het visiedocument “HoogHout aan de Zaan” een concept plan uitgewerkt waarbij de duurzaamheidsthema’s belangrijke pijlers zijn. Op een prachtige locatie aan de Zaan hebben wij in onze visie de historie van de streek, de uitdagingen van nu en de toekomst van wonen en bouwen samengebracht.

Carbon Calculator: E-Freight Forwarding

04

E-Freight Forwarding is een jong bedrijf wat zich onderscheidt in snelle mondiale logistiek met een paperless process. Helaas gaat logistiek wel gepaard met uitstoot van broeikasgassen die nog lastig te reduceren zijn. Middels de carbon calculator bieden we hun klanten de mogelijkheid hun pakketten te compenseren. Bovendien helpen we E-Freight Forwarding zelf CO2-neutraal te opereren.